PÅSKTÅRTA

Med utgångspunkt från Haupts God Påsk har Annelie Andersson skapat en tårta som är glutenfri och även lätt kan göras laktosfri genom att ersätta mjölkprodukter och choklad med laktosfria varianter. En glutenfri blondiebotten bakad på bland annat mandelmjöl och med smak av lakrits. 

Read More
Sandra Bohlin
ÄGG, ÄGG, ÄGG!

Det är ingen hemlighet att huvudpersonen under påskhelgen är ägget. Det är heller ingen hemlighet att det är inne att mixa och matcha. Folk matchar kläder, färger, möbler och porslin. Nu har du chansen att göra en riktigt bra mix inför påskmiddagen att servera dina ägg på.

Read More
Iems -
Nyheter hos ERNST

Nu är julen utkastad och äntligen får man prata öppet om sin längtan efter vår! Ingenting gör oss för tillfället mer sugna på ljusare eftermiddagar än nyheterna från en av våra favoriter – ERNST Design.

Read More
Iems -
JULDIETEN

Juldiet: ON! Nu är det saffran, ingefära, nötter och choklad som gäller!! (Gärna varje dag.) 

Read More
Iems -
CHRISTMAS IS JUST AROUND THE CORNER

Årets bästa säsong är här – julen. Nu vill man bara ta till vara på den och göra den så lång som möjligt. Att snön inte ligger tät på marken och knarrar när man går till jobbet ger oss bara möjlighet att anstränga oss lite extra

Read More
Iems -
INVIGNING I HALMSTAD

Med nästan 20 000 besökare första dagen blev nya Hallarna i Halmstad en succé! Även om vi inte hade alla besökare inne i vår butik så fick vi vår beskärda del av glada ansikten.

Read More
Iems -
BLACK FRIDAY

Äntligen drar julsäsongen igång. Varje år inleds den med Black Friday – den Amerikanska traditionen som smittat över till Sverige. Fredagen den 24 November har vi därför 20% på allt i butiken inklusive möbler och beställningsvaror.

Read More
Iems -
NYANSER AV ROSA

Under oktober månad vill vi uppmärksamma alla kvinnor som kämpar mot just bröstcancer genom att sprida den rosa tonen i era hem! Vi byter tillfälligt färg på våra profilbilder och under hela månaden packar vi era presenter med just rosa band! 

Read More
Iems -
TRE NYA VARUMÄRKEN

Efter all inspiration vi fick på Formex var det svårt att lämna mässan utan att få plocka hem några nya godingar. Välkommen till våra hyllor!(Och till era hem.)

Read More
Iems -
NY GRAFISK PROFIL

Under flera månader har vi arbetat med vår nya grafiska profil, och äntligen får vi visa upp resultatet! Från och med nu kommer vi att se lite annorlunda ut – även om vi såklart fortfarande är samma butik med samma passion för inredning och personlig stil.

Read More
Iems -
IEMS PÅ FORMEX 2017

Nordic Space var temat för senaste Formex, höstens stora inredningsmässa. Temat känns igen från en tidigare mässa men får nu en helt ny betydelse. Då blickade vi utåt, nu står Space snarare för det inre rummet.

Read More
Iems -