DBKD-iems.jpg

Den underbara krukan Cloudy är redan en klassiker i våra hem, trots att de fortfarande är ganska nya på marknaden. Med sina jordnära toner passar den till alla typer av växter. 

sebra.jpg

Sebra Interiör har designat kvalitetsmöbler, textilier och leksaker till barnrummet i mer än 10 år. De är bland annat kända för sina virkade gosedjur och sin ursnygga "från spjäl- till  växa-säng".

Gourmetvarumärket Nicolas Vahé föddes ur en livslång passion för god mat och idag består sortimentet av delikatesser, drycker och tillbehör. De är lika goda se på och ge bort som att äta. 
 

Mateus keramik handlar om känsla. Med inspiration från  gammalt portugisisk hantverk har de skapat en älskad klassiker. Med allt ifrån vardagsporslin till pampiga serveringsfat blir Mateus lätt en uppskattad present. 

ernst_start_8 copy.jpg

Gemensamt för alla produkter från Design Ernst är ett rent, enkelt formspråk och funktion. De ska kunna användas både till vardag och fest och sortimentet innehåller allt från ljusstakar till krukor.

Dansk design när den är som bäst! Ett varumärke med en stark industriell prägel. Typiskt för dem är läder, trä och plåt som ser ut att ha varit använt och älskat i ett hem innan ditt. Här finns allt från kuddar till lampor och hela möbelset. 

Carolinas signum är ansiktena med särpräglade linjer och fjärilen som dyker upp överallt. Här blir konsten till funktionell inredning genom att placeras på bland annat brickbord och glas.

Done by Deer passar familjer som anser att livet med barn och livet med design är en bra kombo. Med sina härliga mönster och klara färger flirtar de fint med Skandinavisk design. Här hittar du allt ifrån barnporslin till gosedjur.

PR Home startade med att sälja ramar och tavlor men är idag mest kända för alla sina fantastiska lampor. Här hittar du bland annat rustik mysbelysning, taklampor och vägglampor.

brigbys.jpg

Brigbys har ett brett sortiment av kvalitativa leksaker och flera  internationellt starka varumärken. De är bland annat kända för sina söta gosedjurs-djurhuvuden. Passar designintresserade föräldrar.

lovely linen.jpg

Med lin som enda material är Kardelens förhoppning att deras produkter ska bidra till att skapa levande, varma och personliga hem. Linne har en förmåga att addera det där lilla extra.

Washologis produkter är en kombination av avancerad kemi och ett tydligt doftspråk där hållbarhetstänket har en central plats.  Deras populära linnevatten fräschar upp en hel garderob.

Basen i sortimentet är de handvävda mattorna av finaste ull, till det säljer de kuddar och plädar i tidlös design. Till det adderar vi kuddar och plädar i tidlös design.

leklyckan.jpg

Leklyckan erbjuder fina portföljer, gosedjur, barnmatsartiklar i bambu, sandleksaker, instrument och bollar. Här finns massor av saker som både gör barnrummet snyggt och lekfullt!

Dethär hudvårdsföretaget har ett doftbibliotek och utseende inspirerat av det antika Provence. Med elegans och vintage ger dem det där lilla extra till badrummet.

dixie.jpg

Svensk design som är inspirerad av naturen. Från Dixie har vi bland annat inne  plåtburkar och dörrmattor som gör det där lilla extra i ett hem. 

different design.jpg

Med allt ifrån vita skyltar med mysiga budskap till drömfångare eller skulpturer erbjuder Different Design en touch av shabby chic till ditt hem och din trädgård.
 

jabadabado.jpg

Jabadabado är känt för sina hållbara och naturliga materialval som trä och bomull. Roliga leksaker och dekorativa inredningsdetaljer med lekfulla mönster, former och färger har blivit deras signum.

Pappelina är ett enkelt, stilrent och funktionellt varumärke som till största del säljer hemtextil i plast och lin. I Dalarna vävs den nya mer skandinaviska tappningen av 70-talets älskade plastmattor. 

vanilla fly.jpg

Ett spännande varumärke som designar kreativa vintageposters, väggdekorationer, textiler och kort. Ett starkt signum är deras skrivmaskinstexter och små partier av glitter.

melissa copy.jpg

Med syfte att hjälpa barn förstå sin omgivning och lära sig om sig själva har de tagit fram massor av leksaker och utklädningskläder. Vi älskar deras stora djur – ex. giraffen på inte så blygsamma 140 cm!

Yankee Candle pratar om sina produkter som ”affordable luxury” – något som alla kan ha råd med. Varje kvartal lanserar de nya dofter och produkter för hemmet. Populära att ge bortom present!

Interstil har ett varierat sortiment med något för alla smaker, vare sig du föredrar en bohemisk romantisk stil med mycket spets och vackra detaljer eller om du dras till det rena, enkla linjer med släta ytor.

olsson copy.jpg

Ett företag med en unik stil – de sticker ut med noga utvalda produkter från världens alla hörn. Dessa inredningsdetaljer bär på en "historia",  är unika och hittas inte i varje hem.

Markisol är en av de ledande tillverkarna av solskydd i Skandinavien. De är specialiserade på interiöra produkter såsom spolgardiner, rullgardiner, plisségardiner, lamellgardiner, skärmgardiner med mera.

mreraki.jpg

Meraki erbjuder ett brett sortiment av livsstils- och hudvårdsprodukter producerade I Danmark.  Deras produkter är lika populära i ett stilleben som de är härliga att tvätta sig med. 

Snowdrops Copenhagen är ett danskt grossistföretag baserat i Köpenhamn som jobbar med vintage, gammalt och återvunnen interiör. Något de är mest kända för är deras vackra, yviga, rutiga mattor.

Med både antika reproduktioner och rättigheter till bland annat Betty Boop i sortimentet blir Filipiania en spännande tillgång i vår butik. De levererar allt ifrån trädgårdsdekorationer till ljuslyktor.

miljögården.jpg

Miljögården är framför allt kända för sin charmiga och rustikt lantliga stil.  De har en bred mix av möbler och vackra ting för alla smaker. Perfekta genuina detaljer i ett i övrigt ljust hem.

Kidskoncept copy.jpg

Med dessaprodukter är det enkelt att inreda barnrummet med ett genomtänkt tema i både detaljer och leksaker. Med tydligt miljötänk är det lätt att investera i deras produkter till sina minsta.

tinek.jpg

En blandning av bohemiskt boende, elegant enkelhet och botaniska mönster. Tine kombinerar färger och traditionella hantverk som med sin konsekventa skandinaviska enkelhet passar i tiden.

mrs migettho2.jpg

Här hittar du sagolika prints gjorda på originalmålningar i akvarell som är fullproppade med fantasi, historia, mystik och färger som vi helt enkelt älskar. Passar stora som små människors rum.

gooslander.jpg

Dessa göteborgstillverkade godsaker, gjorda på svenska råvaror är bland det godaste man kan njuta av – gärna till nybryggt kaffe. Passar bra för vegetarianer. 

by schöttinger.jpg

Det här familjeföretaget tillverkar lyxigt svenskt godis. Deras blandade sortiment av lakrits, choklad och rostade mandlar är en  ”match made in heaven”. 

Majas.jpg

Vi är så glada att sälja denna fina kollektion av lyktor, fat och vaser som säljs till förmån för Barncancerfonden. Shopping med god eftersmak.

tove frank.jpg

Toves drömska prints adderar dramatik och djup till våra platta skandinaviska väggar. Hon blandar tekniker och  gör ofta kollage som gör att man gärna stannar upp och kollar lite länge .