TÄVLA OM INREDNINGSKURS!

hd_ss18_dr0101_pi copy 2.jpg

Nu kan drömmen gå i uppfyllelse! På instagram har vi en pågående tävling där du kan vinna en av två platser på kursen Interior Styling.

Så här tävlar du: 

1. Ta ett foto i IEMS-butiken i Triangeln, Malmö eller Hallarna, Halmstad och posta på instagram. 
2. Hashtagga sedan #asperointeriör och #iemstriangeln eller #iemshalmstad (beroende på var du tävlar) för att vara med och tävla om en plats på kursen till ett värde av 9600 kr. 

Tänk på att du måste ha en öppen profil för att vi skall kunna se ditt tävlingsbidrag.
Tävlingen pågår från 13 april till 4 maj och vinnarna meddelas 5 maj.  

Juryn väljer ut det mest kreativa bidraget. Tävlingens jury består av representanter från IEMS och Aspero Kompetens. Juryns beslut kan inte överklagas. För att tävla behöver du vara över 18 år. IEMS förbehåller sig rätten att fritt använda tävlingsbidrag samt offentliggöra och publicera resultaten på webb och i våra sociala kanaler. 

 

 

Om kursen:

Interior styling är en 4 v kortkurs på halvdistans. Du möter din klass fyra gånger och resterande utbildning är på distans. Datum: 21 maj, 28 maj, 4 juni och 13 juni.

Brinner du för att designa inspirerande funktionella och kreativa lösningar för hemmet eller i offentliga miljöer? Utifrån trender och behov lär du dig arbeta med rumsgestaltning och möblering och träna din stilsäkerhet i såväl fiktiva som fysiska miljöer. Utbildningen bygger på hands-on kunskap där vi kombinerar teorier och modeller med praktisk tillämpning.Vi arbetar tillsammans med näringslivet för att ni ska få en unik utbildning där ni under studietiden får möta potentiella arbetsgivare och träna i fysiska miljöer. Vi bjuder in gästföreläsare och genomför studiebesök. Ditt examensarbete kommer att presenteras för en extern uppdragsgivare. Mer info om kursen hittar du på www.asperokompetens.se

 

Kursens innehåll: 

  • Design – grundpelarna inom inredningsdesign 
  • Rumsgestaltning och möblering
  • Färgsättning
  • Ljussättning
  • Stilsäkerhet
     
    Sandra Bohlin