ÄGG, ÄGG, ÄGG!

Det är ingen hemlighet att huvudpersonen under påskhelgen är ägget. Det är heller ingen hemlighet att det är inne att mixa och matcha. Folk matchar kläder, färger, möbler och porslin. Nu har du chansen att göra en riktigt bra mix inför påskmiddagen att servera dina ägg på. Börja med en linneduk från Lovely Linen ihop med matchande servetter från House doctor för att få till den hemtrevliga känslan. Blanda sen till exempel ERNSTs sandgråa, Mateus havsblåa och House doctors persikofärgade porslin och skapa något personligt. Välkomna våren med ljusare färger, mjuka kontraster och vaser som får dina snittblommor att jubla. Låt påsken ta lite äggstra plats i år och besök din närmsta IEMS-butik. Vi ses!

Ps. Vill du ge bort något sött som också är fint att ha framme? Ge bort ett ägg från Fabergé fylld med de godaste tryfflarna från Gooslander!

 

IMG_0470.JPG
LovleyLinAW17_0426_preview.png
ernstform.se-eggkoppar copy22.jpg
hd_m15_dp0364_pi.jpg
06_mateus_0845.jpg
ernst_start_16.jpg
Iems -