NY GRAFISK PROFIL

Under flera månader har vi arbetat med vår nya grafiska profil, och äntligen får vi visa upp resultatet! Från och med nu kommer vi att se lite annorlunda ut – även om vi såklart fortfarande är samma butik med samma passion för inredning och personlig stil.

Vi har fått en ny logga, ny symbol och nya färger. Formen går mot det stilrena och avskalade och vi känner att den både representerar oss och matchar vårt utbud. Textloggan är enkelt skrivet och med ett tiltat I som understreck. Denna kommer ni se över butikernas ingångar och på våra nya fina påsar! Symbolloggan är ett I som ligger på ett M, den kommer dyka upp som dekoration, folieringar  och tillägg lite här och var. 

– Vi erbjuder fortfarande samma varumärken och har kvar samma anda, men det nya utseendet bidrar med ännu mer härlig energi och gör att hösten känns väldigt ljus och spännande! säger Ing-Marie, grundare av IEMS.

Det du ser här på sajten är bara en del av vårt nya jag – också våra butiker byter utseende. Under hösten skyltar vi nämligen om. Vi kommer att arbeta genomgående med svart plåt, vilket både ska lyfta fram våra olika varumärken och skapa igenkänning på orterna där vi finns. Kom gärna förbi och kika i din närmsta butik – det kanske ser lite stökigt ut nu i början men det kommer att bli väldigt fint när det är klart!

 
IEMS - loggor.jpg

NY LOGGA

Vi kliver in i hösten 2017 med en ny fräsch logga! Med lättare, rakare linjer hoppas vi kunna inkludera alla våra fantastiska varumärken! 

 
 
IEMS - text o färg.jpg

FÄRG & TEXT

Vi tackar vår starka rosa ton för en lång och trogen tjänst och välkomnar en ny dov tonskala till familjen. Vår bas är vitt på svart och under den första säsongen kommer även den rosa tonen få ta plats.

 
 
IEMS-PÅSAR.jpg

NYA PÅSAR

I och med den nya profilen behöver vi också uppdatera vårt sortiment av påsar. Vi kommer övergå från plast till papper vilket känns hållbart för miljön och roligare att bära hem. 

IEMSskyltar copy.jpg

NYA STORE FRONTS

Under hösten 2017 pågår vår stora omskyltning. Vi har smygstartat i vår äldsta butik på Danska vägen i Göteborg, därefter kommer alla butikers omprofilering anpassas efter de lokaler de befinner sig i.  Vissa har större möjlighet att breda ut sig och andra har mindre.

 
 
 
nya eurostop copy.jpg

NY BUTIK I HALMSTAD

Ytterligare en rolig nyhet är det senaste tillskottet i IEMS-familjen. Butiken ligger i Halmstad, inne på Eurostop, och blir först ut med vår nya grafiska profil och spännande fasad! Vi får nycklarna i mitten av september och kommer att ladda upp med våra allra bästa varor. Missa inte öppningen torsdagen den 26 oktober. Alla som kommer på invigningsfesten får en goodiebag med fina produkter!

 
Iems -